29 Mart 2012 Perşembe

Lowe Alpine Furnace Ceket




Dağda çok mu üşüyorsunuz?
Çadırda yeterince ısınamıyor musunuz?
Soğuk havalarda fazla giyinmeyi sevmiyor musunuz?

Buyrun o zaman size Lowe Alpine Furnace Ceket;







 
Polartec termal pro kumaştan üretilen bu ceket dışarıdan bakıldığında tam bir post görünümü veriyor. Görüntüsünün de hakkını sonuna kadar veriyor. Giydiğiniz andan itibaren sıcaklığını hissediyorsunuz. Hele bir de hareket etmeye başladığınızda ve içinizde uzun kollu bir içlik varsa bir kaç dakika içinde önünüzü açmaya başlıyorsunuz.İnanılmaz bir şekilde, ıslandığında çok hızlı kuruyor. Açıkcası bu da bana güven veriyor.


Eğer ter bezleriniz çok çalışıyorsa ve bunun sonucunda çok fazla terliyorsanız bu ceketi bir ara katman olarak tavsiye etmem. Zira özellikle dağ aktivitelerinde ciddi anlamda terleyip üşütebilirsiniz. Ama böyle bir sorununuz yoksa rahatlık alıp kullanabilirsiniz.

Yanlarda iki adet fermuarlı cebi var bu ceketin. Ceplerin içleri fileli olduğu için fazladan havalandırma olanağı da sağlıyor. Belin yan kısımlarına gelen ve bilek içlerinki kısımlar power stretch kumaştan üretilmiş. Yüksek yakası sayesinde boynunuzda vücudunuz gibi güzelce ısınıyor.

Görünüşüyle ters orantılı olarak çok hafif bir ceket.(450gr)

Şehir içinde giymek isterseniz yağışlı havalarda ince bir Gore-tex Paclite ile rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bu ceketi yaklaşık 3 senedir hem dağ faaliyetlerinde hem de şehirde yoğun bir şekilde kullanıyorum. Henüz herhangi bir sorun yaşamadım. Ama sanıyorum ki daha uzun süreli kullanımlarda bir miktar özelliğini kaybedecektir. Olsun kaybedene kadar kullanmaya devam :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder